Επικοινωνία με τους μεταφορείς


Επικοινωνία με τους μεταφορείς:

1. Πριν την αποδοχή της προσφοράς τους.


Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από την πλατφόρμα των σχολίων που υπάρχει στο eMetafores.gr στο κάτω μέρος της κάθε καταχώρησης, να έχετε άμεση επικοινωνία μέσω γραπτών μηνυμάτων με τους μεταφορείς που σας έχουν κάνει ήδη μια οικονομική προσφορά ( δείτε τις εικόνες 1, 2 και 3 που ακολουθούν), θέτοντας τους στο συγκεκριμένο πεδίο εσείς τις ερωτήσεις και τις απορίες σας ή απαντώντας στις δικές τους ερωτήσεις σχετικά με την καταχώρηση αυτή.

Μόλις υποβάλετε το ερώτημα σας ο μεταφορέας θα ενημερωθεί με email γι αυτό και θα σας απαντήσει στον ίδιο χώρο ακριβώς κάτω από το μήνυμα σας, το συντομότερο δυνατόν.

Μην ξεχνάτε όμως πως στα μηνύματα σας αυτά και σύμφωνα με τους όρους χρήσης, δεν πρέπει να αναφέρεται πουθενά κανένα στοιχείο επικοινωνίας ούτε δικό σας αλλά ούτε και του μεταφορέα.

Εικόνα 1

eMetafores

Εικόνα 2

eMetafores

Εικόνα 3

eMetafores


2. Μετά την αποδοχή της προσφοράς τους.


Εφόσον έχει καταβληθεί το ποσοστό της εγγύησης που προκύπτει από τη συμφωνία αυτή (και το οποίο πάντα το ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ όλο στη συνέχεια από την αμοιβή του μεταφορέα) θα σας αποσταλεί ένα email που θα συμπεριλαμβάνει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί του, όπως αντιστρόφως θα αποσταλεί ένα παρόμοιο και σε εκείνον για να επικοινωνήσει με εσάς.

Συνήθως επικοινωνούν άμεσα οι μεταφορείς μαζί σας μέσω τηλεφώνου, αλλά μπορείτε όποτε το επιθυμείτε να τους καλέσετε κι εσείς για να ρυθμίσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν τη μεταφορά αυτή όπως π.χ την ώρα και την ημέρα της παραλαβής - παράδοσης κ.λπ.

Φυσικά αν κι όποτε το επιθυμείτε, μπορείτε πάντα οποιαδήποτε στιγμή να επικοινωνήσετε και με εμάς μέσω του email contact@emetafores.gr μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή και τηλεφωνικά. Παρακαλούμε μην μας καλείται με απόκρυψη έτσι ώστε αν δεν προλάβουμε για οποιοδήποτε λόγο να σας απαντήσουμε να εμφανιστεί ο αριθμός σας στη συσκευή μας και να έχουμε τη δυνατότητα να σας καλέσουμε κι εμείς.


Scroll