Καταβολή εγγύησης


Καταβολή εγγύησης


Έπειτα από την αποδοχή κάποιου μεταφορέα από εσάς και της οικονομικής προσφοράς του, για να αποφύγετε (τόσο εσείς ως ιδιώτης όσο και οι επαγγελματίες) ιδιαίτερα επιζήμιες ακυρώσεις της τελευταία στιγμής θα πρέπει, ώστε να εξασφαλίσετε την μεταφορική εταιρεία που επιλέξατε για την εργασία αυτή, από το ποσό αυτό που έχει ήδη μεταξύ σας συμφωνηθεί, να προκαταβάλετε ένα σταθερό ποσοστό του (βάσει του πίνακα Χρεώσεις από τους όρους χρήσης) ως εγγύηση (και η οποία φυσικά ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ στο σύνολο της από την συμφωνηθείσα αυτή τιμή, ΑΦΟΥ ΒΑΡΥΝΕΙ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ).

Η καταβολή της εγγύησης αυτής ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ στο ελάχιστο (ούτε αυξάνει κι ούτε μειώνει) το συνολικό ποσό που συμφωνήσατε να καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία κι ούτε εμπεριέχει κρυφές ή οποιουδήποτε τύπου επιπρόσθετες χρεώσεις. Αφού προκαταβάλατε το ποσοστό της εγγύησης που αντιστοιχεί στη δική σας μεταφορά, το υπόλοιπο (αφαιρώντας δηλαδή όλο το ποσό αυτό της εγγύησης) το καταβάλετε στον μεταφορέα και συνήθως κατά την παράδοση των αντικειμένων σας.


Η εγγύηση μπορεί να καταβληθεί με τους εξής τρόπους:


1. Με Paypal, το πιο ασφαλές και δημοφιλές σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών παγκοσμίως.

Αφού κάνετε σύνδεση στο eMetafores.Gr, στην καρτέλα του Προφίλ σας υπάρχει το πεδίο Πληρωμές. Πατώντας πάνω σε αυτό σας εμφανίζει αυτόματα το ποσό που αναλογεί ως εγγύηση για τη δική σας καταχώρηση. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής και στη συνέχεια πατήστε στο ανανέωση - επιβεβαίωση. Η πληρωμή της εγγύησης γίνεται online και στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του PayPal. Η δε διαδικασία επιβεβαίωσης της πληρωμής, είναι αυτόματη και πραγματοποιείται άμεσα.

2. Με μεταφορά μέσω e-Banking ή με κατάθεση σε ένα υποκατάστημα τραπέζας στους εξής Τραπεζικούς Λογαριασμούς:
ALPHA BANK και με ΙΒΑΝ: GR29.0140.6260.6260.0210.1116.390
PIRAEUS BANK και με ΙΒΑΝ: GR28.0171.9070.0069.0713.3509.493

Και στις δύο περιπτώσεις αυτές, παρακαλούμε ως αιτιολογία κατάθεσης συμπληρώστε το όνομα χρήστη που χρησιμοποιείτε στο eMetafores.Gr (προσοχή το όνομα χρήστη κι όχι τον κωδικό πρόσβασης σας). Να θυμάστε επίσης πως ανάλογα με την τράπεζα, τον τρόπο και την τοποθεσία κατάθεσης, μπορεί η επιβεβαίωση της να διαρκέσει από λίγες ώρες έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Μόλις επιβεβαιώσουμε την συναλλαγή, θα λάβετε ένα email με τα στοιχεία επικοινωνίας της μεταφορικής εταιρείας που έχετε επιλέξει, όπως επίσης η μεταφορική εταιρεία θα λάβει τα δικά σας στοιχεία επικοινωνίας και θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων δύο εργάσιμων ημερών.


Scroll