Συχνές ερωτήσεις

Στη σελίδα αυτή θα βρείτε απαντήσεις, στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις των επισκεπτών μας. Ακόμα περισσότερες όμως απ' αυτές που υπάρχουν εδώ, θα μπορέσετε να βρείτε και στην ενότητα Βοήθεια. Παρακαλούμε για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση - απορία έχετε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε..:: ΙΔΙΩΤΕΣ ::.

Τι μου προσφέρει το eMetafores.gr γιατί να το επιλέξω;

Υπάρχουν πολλοί κι ουσιαστικοί λόγοι για να μας επιλέξετε. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους εξής:

 • • Όλες μα όλες οι καταχωρήσεις σας είτε είναι μια είτε είναι περισσότερες αυτές, είναι εντελώς δωρεάν σε εμάς.

 • • Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας δεν χάνετε το χρόνο σας με άσκοπες μετακινήσεις κι άκαρπες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις.

 • • Θα λάβετε σίγουρα πολύ οικονομικότερη τιμή προσφοράς σε σχέση με μια αναζήτηση που θα κάνατε μόνοι σας και με τη διαφορά αυτή ορισμένες φορές να ξεπερνά ακόμα και σε ποσοστό το 60% της αγοράς καθώς μέσα από τον ανταγωνισμό των μεταφορέων εσείς κερδίζετε πολύ καλύτερες τιμές.

 • • Με το σύστημα αξιολόγησης που διαθέτουμε, γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή, την αξιοπιστία του κάθε μεταφορέα που θα επιλέξετε.


 • Είναι και το eMetafores.gr μια μεταφορική εταιρεία ή ανήκει σε κάποια απ’ αυτές;

  Όχι. Το eMetafores.gr δεν ανήκει σε κάποια κι ούτε είναι μεταφορική εταιρεία. Το eMetafores.gr παρέχει αποκλειστικά και μόνο, υπηρεσίες διαμεσολάβησης μεταξύ των ενδιαφερομένων και των μεταφορικών εταιρειών.

  Είναι όντως δωρεάν οι υπηρεσίες που μας παρέχετε η θα καταβάλω κάποια αμοιβή γι αυτές μετά την εγγραφή μου στο eMetafores.gr;

  Είναι εντελώς δωρεάν. Δεν θα καταβάλετε καμία απολύτως επιπλέον αμοιβή πέραν του κόστους της μετακόμισης ή της μεταφοράς σας κι ούτε υπάρχει κάποια «κρυφή» οικονομική επιβάρυνση μετά την εγγραφή σας για όλες τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

  Οι υπηρεσίες του eMetafores.gr αφορούν και μετακομίσεις - μεταφορές εξωτερικού η μόνο εντός της Ελλάδας;

  Στο eMetafores.gr θα βρείτε εταιρείες που πραγματοποιούν μεταφορές σε όλη την Ελληνική επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό έτσι ώστε να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.

  Σε ποιους απευθύνεται eMetafores.gr στους ιδιώτες ή στους επαγγελματίες;

  Το eMetafores.gr απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να κάνει μετακόμιση - μεταφορά. Από έναν απλό ιδιώτη που θέλει να αποστείλει κάποιο δέμα ή να μετακομίσει μέχρι και τις επιχειρήσεις που θέλουν να μεταφέρουν τα εμπορεύματα τους με τον πιο οικονομικό, φιλικό, ξεκούραστο κι αξιόπιστο τρόπο.

  .:: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ::.

  Γιατί να χρησιμοποιήσω το eMetafores.gr;

  Γιατί μέσω του eMetafores.gr με την εγγραφή που θα κάνετε εντελώς δωρεάν θα αποκτήσετε πρόσβαση σε πληθώρα μεταφορών κι έτσι θα αυξήσετε την εργασία σας, θα ανεβάσετε τον τζίρο σας και θα γεμίσετε τα φορτηγά σας.

  Πως θα γίνω συνεργάτης σας;

  Αν είστε μεταφορέας η μεταφορική εταιρεία, καταχωρήστε τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής μεταφορέα. Στη συνέχεια ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για τα περαιτέρω.

  Μπορώ να γίνω Πιστοποιημένο μέλος;

  Ναι. Η επιλογή αυτή είναι προαιρετική, αν όμως μας προσκομίσετε τα ανάλογα έγγραφα (άδειες, πιστοποιήσεις, εγκρίσεις κ.λπ.) τότε θα εμφανίζετε η ένδειξη αυτή δίπλα από το ψευδώνυμο (nick name) σας.

  Πως μπορώ να δώσω μια προσφορά;

  Η διαδικασία είναι απλή και αποτελείται από τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάνετε σύνδεση στο eMetafores.gr με τα στοιχεία σας.

  2. Κάνετε κλικ στην επιλογή Αναζήτηση Μεταφορών.

  3. Kάνετε κλικ πάνω στην μεταφορά που σας ενδιαφέρει.

  4. Συμπληρώστε στο πεδίο Ποσό Προσφοράς τη δική σας.

  5. Κάνετε κλικ στο Καταχώρηση Προσφοράς.

  Πως επικοινωνώ με τον ιδιώτη;

  Από το ανάλογο πεδίο σχολίων που υπάρχει στον ιστότοπο eMetafores.gr μπορείτε να επικοινωνείτε οποτεδήποτε θελήσετε με τον ιδιώτη και να πληκτρολογήσετε εκεί το μήνυμα σας προς αυτόν. Εάν εκείνος σας επιλέξει για την προσφορά που του έχετε κάνει τότε θα σας αποστείλουμε τα πλήρη στοιχεία του για να επικοινωνήσετε μαζί του. Το eMetafores.gr καταγράφει τα μηνύματα που αποστέλλονται μεταξύ των μελών του ιδιωτών - επαγγελματιών για να εξακριβώσει εάν παραβιάζονται οι Όροι Χρήσης. Τα μηνύματα επικοινωνίας που ανταλλάσσονται μέσω της πλατφόρμας των σχολίων του eMetafores.gr είναι ορατά σε όλους τους χρήστες.

  Ποιο θα είναι το κέρδος μου από το eMetafores.gr;

  Να αποκτήστε πρόσβαση σε πληθώρα μεταφορών. Να επιλέξετε και να συνδυάσετε μεταφορές με τα ήδη δρομολόγια σας ή να προγραμματίσετε ακόμα και καινούρια προσφέροντας εσείς τις καλύτερες τιμές, με αποτέλεσμα να αυξήσετε την εργασία και τα έσοδα σας και τα φορτηγά σας να είναι πάντα φορτωμένα σε όλες σας τις διαδρομές.

  
  Scroll