Επιλέγοντας επαγγελματία

Ξεκινήστε νωρίς και δώστε στον εαυτό σας άφθονο χρόνο για να επιλέξει τον καλύτερο επαγγελματία σύμφωνα με τα δικά σας κριτήρια, αλλά και με τις αξιολογήσεις των υπολοίπων ιδιωτών, που έχουν συνεργαστεί μαζί τους. Αν δεν έχετε χρόνο στη διάθεση σας Προωθήστε την καταχώρηση σας. Οι προωθημένες καταχωρήσεις τείνουν να δέχονται περισσότερες προσφορές και σε συντομότερο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα μέσα από τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό των επαγγελματιών, εσείς να κερδίζετε ακόμα χαμηλότερες τιμές.

Να θυμάστε όμως πως η τιμή δεν είναι το παν. Μην επιλέξετε κάποιον αναγκαστικά επειδή απλά σας προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή. Μη ξεχνάτε πως θα του εμπιστευθείτε τη μεταφορά σημαντικών αντικειμένων τόσο από άποψη εμπορικής, όσο και συναισθηματικής αξίας. Βεβαιωθείτε λοιπόν από πριν σχετικά με τις δυνατότητες και την αξιοπιστία εκείνου του επαγγελματία που θα επιλέξετε κι ότι όντως καλύπτει τις προϋποθέσεις για να μεταφέρει τα πράγματα σας με προσοχή. Ενδεικτικά μπορείτε να το κάνετε αυτό με τους παρακάτω τρόπους.

Η επιλογή ενός επαγγελματία που έχει ήδη αξιολογηθεί και έχει συνεργαστεί με άλλα μέλη μας, είναι πάντα μια καλή αρχή. Αυτό όμως σε καμιά περίπτωση δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι άλλοι αξιόλογοι επαγγελματίες ανάμεσα τους, που δεν έχουν για διάφορους λόγους ακόμα καμία αξιολόγηση στο ενεργητικό τους. Άλλωστε προστίθενται νέοι σχεδόν καθημερινά, μην απορρίψετε λοιπόν αυτούς που σας έκαναν προσφορά, από την ανύπαρκτη αξιολόγηση τους και μόνο, δώστε τους την ευκαιρία να σας παρουσιάσουν τις δυνατότητες τους.

Το φτηνότερο δεν είναι πάντα και το καλύτερο. Θυμηθείτε πως η συμφωνία με έναν επαγγελματία αποτελεί επένδυση. Οι φθορές που ίσως προκαλέσει στα αντικείμενα σας μπορεί να είναι πολλαπλάσιας αξίας, από τα χρήματα που θα έχετε εξοικονομήσει μόνο από τη χαμηλή, σε σχέση με τους υπολοίπους, προσφορά του. Γι αυτό, είναι κρίσιμο να βρείτε εκείνον που είναι ο κατάλληλος για εσάς και για την εργασία που θέλετε να του αναθέσετε.

Ρωτήστε τους μέσα από τα ειδικά πεδία που υπάρχουν, για τα οχήματα τους, για το προσωπικό τους, για τη φύλαξη - μεταφορά των αντικειμένων σας κ.λπ. κι έπειτα επιλέξτε.

Η μετακόμιση από την τρέχουσα κατοικία σας στο νέο σας σπίτι απαιτεί οργάνωση, χρόνο κι ορισμένες φορές ανάλογα τον τρόπο που επιλέγετε ανυψωτικά μηχανήματα, επιπλέον προσωπικό, μεταφορτώσεις κ.λπ. Διευκρινίστε αν και κατά πόσο υπάρχει η δυνατότητα να σας τα παρέχει αυτά από τη στιγμή που εσείς το επιθυμείτε.

Κάτι εξίσου πολύ σημαντικό που συνήθως δε δίνουμε την ανάλογη προσοχή, είναι ο χώρος στάθμευσης και η απόσταση από το κτήριο που έχει αυτός. Αν υπάρχει ο οποιοσδήποτε περιορισμός, θα πρέπει να ενημερώσετε τον επαγγελματία από πριν γι αυτό και για την απόσταση που θα πρέπει να διανύσει μεταφέροντας στο φορτηγό του τα αντικείμενα σας. Εκείνος θα σας συμβουλέψει πως θα μειώσετε στην περίπτωση αυτή την απόσταση μεταφοράς και αν θα χρειαστεί να μεριμνήσετε, ώστε να λάβετε σχετική άδεια από την τροχαία γι αυτό.© eMetafores.Gr 2ο14 - 2o15 | All rights reserved
Scroll